Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (2.63 secunde)
Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a participat recent la Starbucks Plaza Mall, la un eveniment-spectacol ce a adus carti, muzica si o cafea buna.
Si doamnele politicii fac reverente Nici doamnele politicii nu fac nota discordanta, secretarul de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Paloma Petrescu, crede ca, in pofida parerii critice pe care o are despre ea, manierele sun o caracteristica definitorie a personalitatii sale.
Parlamentul are aceasta putere discretionara de a stabili daca faptele care i se imputa sefului statului sun sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei.
El are o capacitate mare de memorie "built-in", facand ca Itanium sa fie foarte competitiv pe piata serverelor high-end, unde sunt folosite in special procesoarele Sparc ale Sun Microsystems si Power ale IBM.
Fiecare aparat functioneaza intocmai ca un telefon, doar ca are tastele incorporate in...talpa incaltarii. Pretul unei astfel de perechi de pantofi este de 2.500 de lire sterline, scrie The Sun.
alte standarde provin de la Internet Engineering Task Force(IETF), ECMA sau producatori ca Sun Microsystems. Programul de navigare (browserul) cheama pagina folosindu-se de URI si HTTP, o interpreteaza conform formatarii paginii (hipertext) si o prezinta utilizatorului pe un monitor.
- Sun Microsystems - are SunWeb, update- uri de noi produse, catalog de produse, educatie, informatii despre resurse umane, descrieri ale diviziilor de vanzari si marketing.
Tintin si Templul Soarelui / Tintin and the Temple of the Sun (r. Raymond Leblanc, 1969), Avril ssi lumea extraordinara / Avril and the Extraordinary World (r.
"Sun acolo, spun cine sunt si transmit sa ma sune cand are el timp...", a recunoscut Mircea Basescu. De altfel, acesta este mai mult decat multumit cu ce are.
Grill Flame, Center Lane, Sun Streak sau Stargate. In 1975, clarvazatorul Pat Price, pregatit astfel, a fost pus sa descrie birourile dintr-o instalatie militara subterana aflata intr-un loc secret in statul Virginia, birouri pe care Price nu le vizitase niciodata.
In perioada 2008-2009, tabloidele, in special ziarul The Sun, au exploatat apetenta populara pentru OZN-uri, pana la inaltimi ametitoare.
Pope a scris, in timp, numeroase articole despre procesul de desecretizare, pentru ziarele The Times, The Guardian, The Sun si The Mirror.
Interpelat de un jurnalist, oficiul de presa al Ministerului Apararii, a facut un comentariu interesant, publicat in The Sun pe 22 ianuarie 2010.
Factori de risc pentru limfedem sun reprezentati de orice procedura ce intrerupe caile limfatice sau schimba dinamica fluidului in membru precum mastectomia, biopsia de ganglioni limfatici sau disectia axilara, compresiunile, traumatismele bratului etc.
955-10 Hotarat sa-mi duc, totusi, amenintarea la bun-sfarsit, sun la Politie (955). Sunt preluat de o operatoare care ma indeamna sa ma indrept, repejor, spre cea mai apropiata sectie de politie, unde ar urma sa mi se prezinte niste portrete-robot ale suspectilor de serviciu.
Personal evit sa intru cu cineva necunoscut iar cand sun la alt bloc evit sa intru cu altcineva, chiar daca-mi permite accesul - pana la urma e vorba si de integritatea mea fizica De asemenea, se recomanda sa fie lumina pe paliere.
Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
O alta stire, care scoate in evidenta interesul militarilor pentru fenomenul OZN, in ciuda declaratiilor care neaga acest lucru, a aparut in septembrie 2016 in tabloidul britanic The Sun, sub semnatura gazetarilor Marco Giannangeli si Jasper Reid.
Grill Flame, Center Lane, Sun Streak sau Stargate. In acest mod, in anii care au urmat, s-a cotrobait, cu mai mult sau mai putin succes, prin locuri secrete, aparent bine pazite.
Sun Online a depus, cu rapiditate, la Agentia de Informatii a Apararii, o cerere, in baza legii pentru libertatea de informare, pentru a desecretiza orice alte fisiere OZN sau videoclipuri legate de AATIP.
google-analytics.com